Draper Tools Platformă de lucru din aluminiu, 3 trepte, 100x30x73 cm 83998 (429578)

994,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 994,99 RON

Descrierea produsului
Platforma de lucru din aluminiu de la Draper Tools servește drept platformă de lucru. Este un echipament esențial pentru o serie de meserii, inclusiv electricieni, tencuieli, vopsitori etc.

Vă oferă o rezistență și o durabilitate sporite cu metode de construcție din aluminiu extrudat complet nituit. Datorită balamalei , această platformă de lucru ocupă foarte puțin spațiu atunci când este depozitată și transportată. Banda de rulare largă vă oferă confort chiar și în sesiuni lungi de lucru. Platforma de lucru oferă o clemă de blocare articulată și cu arcuri pentru siguranță și siguranță.

Pentru utilizarea de siguranță, vă rugăm să consultați „lucru la înălțime Regulamentele 2005 pentru îndrumări cu privire la lucru la înălțime.
Culoare: Gri, albastru și galben
Material: Aluminiu
Dimensiuni: 100 x 30 x 73 cm (L x l x î)
Număr trepte: 3
Zonă amprentă: 161 x 44 cm (L x l)
Greutate maximă suportată: 150 kg
Construcție din aluminiu extrudat nituită complet
Cu clemă de blocare articulată și cu arc
Ușor de depozitat și transportat

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.